معرفی نرم ‌افزار فرآیندساز (BPMS)؛ هر چیزی که دوست دارید؛ طراحی کنید!

یکی از مهمترین اهداف سازمان‌ها و کسب و کارهای مختلف، دستیابی به روش‌هایی برای طراحی بهترین اتوماسیون اداری جهت بهبود فرآیندهای کسب و کار خود می‌باشد. با توسعه و گسترش استفاده از نرم افزار فرآیندساز (BPMS) در کسب و کارها، آرزوی مدیران در طراحی و تولید نرم افزارهای مورد نظر و دلخواه خود، باموفقیت محقق شد. در زمان‌های گذشته و قبل از پیدایش نرم افزار ساخت فرآیند، طراحی و ساخت یک نرم‌افزار، فرآیندی بسیار طولانی بود و نیاز به استخدام تیمی از افراد متخصص در زمینه کامپیوتر و برنامه‌‌نویسی داشت که باید قبل از شروع فاز طراحی و ساخت  نرم‌افزار، با دقت هر یک از وظایف را شناسایی کرده و فرآیندی برای آن طراحی نمایند. پس از طراحی و ساخت نرم افزار نیز مدت طولانی صرف تعمیر و نگهداری؛ عیب‌یابی و اشکال‌‌زدایی نرم‌افزار می‌شد. در نتیجه، ایجاد یک نرم‌افزار، نیازمند یک همکاری مداوم بین تیم فناوری اطلاعات و کارکنان سازمان و درنتیجه، هدر رفتن مدت زمانی قابل توجه بود. اما؛ خوشبختانه امروزه ابزارهای فرآیند کسب و کار(BPMS)، با کمک اندکی از جانب تکنسین فناوری اطلاعات ایجاد خواهند شد. با پیدایش نرم افزارهای فرآیندساز، ایجاد یک ابزار (نرم افزار) فرآیند کسب و کار، بسیار ساده و با صرف مدت زمانی بسیار کمتر از روش‌های گذشته، انجام خواهد شد.

BPMS؛ سیستم مدیریت فرآیندهای کسب و کار

نرم ‌افزار فرآیندساز (BPMS) چیست؟

اگر بخواهیم به زبانی ساده به توضیح نرم افزار فرآیند ساز (BPMS) بپردازیم، باید بگوییم: "فرآیندساز، نرم‌افزاری با یک محیط گرافیکی نسبتا ساده است که شما به‌راحتی و با کمترین میزان دانش برنامه‌نویسی و کدنویسی، می‌توانید  نرم افزارهای اختصاصی مورد نیاز شرکت خود را طراحی کنید."

به عبارتی؛ نرم افزار فرآیند ساز (فرم ساز)،  ابزاری برای تولید نرم افزارهای اختصاصی یک شرکت توسط خودش می‌باشد.

تفاوت BPM و BPMN و BPMS چیست؟

:BPM

مخفف عبارت  Business Process Management و به معنی مدیریت فرایندهای کسب و کار می‌باشد. به طور کلی؛ BPM عبارت است از تحلیل و ارزیابی فرآیندهای سازمانی (کسب و کار)، با استفاده از متدها؛ تکنیک‌ها؛ روش‌ها و سناریوهای متفاوت برای درک بهتر روش انجام فرآیندهای سازمان می‌باشد. مهم‌ترین مزیت BPM، ایجاد نگرشی نوین به‌منظور ارائه روش‌های مختلف بهینه سازی سازمانی است و موجب تکرار مجدد فرآیند برای ارتقا و بهینه‌سازی آن خواهد شد.

:BPMN

مخفف عبارت Business Process Model & Notation و به معنی مجموعه‌ای از نمادها یا علائم قابل فهم و استاندارد، برای نمایش و مدلسازی فرآیندهای کسب و کار می‌باشد. با استفاده از زبان نمادین مدلسازی BPMN می‌توان به مدلسازی فرآیندهای کسب و کار پرداخت. سپس، فرآیندهای مدلسازی شده به وسیله ابزارها یا نرم‌افزارهای BPMS به منظور تحلیل، شبیه سازی، اجرا و … مورد استفاده قرار می‌گیرند.

:BPMS

مخفف عبارت Business Process Management System و به معنی سیستم مدیریت فرآیندهای کسب و کار می‌باشد. در واقع، ابزارها و نرم‌افزارهای BPMS بر اساس نمادها؛ علائم و استانداردهای BPMN عمل می‌کنند. به عبارت دیگر؛ سیستم‌ها یا نرم افزارهای مدیریت فرآیندهای کسب و کار، وظیفه طراحی و پیاده سازی مدل‌هایی که براساس علائم و نمادهای BPMN ساخته شدند را به‌منظور دستیابی به مدل نهایی بر عهده دارند. پس نتیجه می‌گیریم که BPM، BPMN و BPMS همگی مکمل یکدیگر و در راستای طراحی سیستم‌ها و نرم افزارهای مدیریت کسب و کار به کار گرفته می‌شوند.

تبدیل فرآیندهای کسب و کار به نرم ‌افزارهای عملیاتی با صرف کمترین زمان و هزینه!

در گذشته و قبل از تولید نرم‌افزارهای ساخت فرآیند (BPMS)، شرکت‌ها به دلیل استفاده از نرم‌افزارهای اداری به‌صورت جزیره‌ای، دچار مشکلات بسیاری می‌شدند که کمترین آن، صرف هزینه و هدر رفتن زمان بود. با گذشت زمان و شکل‌گیری ایده طراحی نرم افزار ساخت فرآیند (BPMS)، متخصصان پی بردند که می‌توان با صرف هزینه و زمان بسیار کمتری، اقدام به تولید سیستمی یکپارچه متشکل از تمام نرم‌افزارهای موجود در سازمان نمایند.

 

نرم ‌افزار فرآیندساز (BPMS)آهارسافت

نگاهی کلی به وظایف نرم‌افزارهای فرآیندساز (BPMS)

به طور خلاصه شما می توانید به کمک نرم افزار مدیریت فرآیند کسب و کار، کارهای زیر را انجام دهید:

  • تولید نرم‌افزارهای اختصاصی مورد نیاز، توسط خود شرکت با صرفه جویی 70 درصدی در زمان و هزینه نسبت به روش های قبل (نرم‌افزارهای جزیره‌ای)
  • تمام نرم‌افزارهای سازمان به طور ساخت یافته یکپارچه سازی و متمرکز سازی خواهند شد.
  • فرایندهای سازمان را  به‌صورت مکانیزه و یکپارچه مدیریت خواهد نمود(BPM).
  • به بهبود فرآیندهای جاری و سیستمی در سازمان به منظور اجرای راهکارهای ERP کمک خواهد نمود.
  • تمام فرم‌ها و گردش کارهای ساده و پیچیده سازمان به‌صورت الکترونیکی انجام خواهد شد.

ادامه مطلب را در سایت https://AharSoft.com دنبال نمایید.

معرفی نرم افزار فرآیندساز (BPMS)

اتوماسیون اداری و نرم افزار دبیرخانه تحت وب

با نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتریان (CRM)؛ ارتباط با مشتریان را بهینه سازی کنید!

اهمیت نرم افزار فرآیندساز BPMS برای تقویت فرایندهای سازمانی

فراتر از نرم افزار اتوماسیون اداری

بکاپ از اطلاعات سامانه های نرم افزاری(قسمت چهارم)

نرم افزار اتوماسیون اداری سبک و راحت(قسمت سوم)

کسب ,نرم ,bpms ,فرآیندهای ,طراحی ,کار ,کسب و ,و کار ,فرآیندهای کسب ,طراحی و ,فرآیندساز bpms ,مخفف عبارت business process

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


فیلم بین سا لینک - تبادل لینک رایگان فست فود «حلال ماه » تکنولوژی وب - یادگیری آسان فناوری و اخبار جدید تکنولوژی دانلود آموزش گفتوگو راستی میدونی که.....؟ بلاگ مطالب خواندنی دیجیتال مارکتینگ gneginkavir last mod